Comtessa Vermogensbeheer

Een frisse blik op uw spaargeld!

Mogen wij u adviseren hoe u meer rendement kunt krijgen op uw spaargeld?

De zeer lage spaarrente, momenteel nagenoeg nihil, is voor veel spaarders geen aantrekkelijke optie. Rekening houdend met de inflatie en vermogensrendements-heffing, slinkt uw vermogen jaar in jaar uit. En daar wordt u niet vrolijk van. Als ervaren vermogensbeheerder biedt Comtessa Vermogensbeheer u graag een interessant alternatief voor sparen!

o

Uw spaargeld slinkt!

Tot enkele jaren geleden was het een veilige en bewuste keuze om uw geld op een spaarrekening te zetten. Een acceptabele rente was gebruikelijk en uw vermogen groeide derhalve gestaag. Deze situatie is totaal veranderd, de spaarrente is nagenoeg nihil en niet geheel uit te sluiten is dat u binnenkort moet gaan betalen om uw spaargeld bij een van de grootbanken te mogen stallen. Een negatieve spaarrente!

Ons alternatief voor uw spaargeld

Doorgaan met sparen betekent dus dat uw vermogen slinkt. Geld waar u altijd hard voor gewerkt heeft, of bijvoorbeeld vrijgekomen is uit de verkoop van uw huis of onderneming. Is hier dan geen alternatief voor?

Behoefte aan een alternatief voor sparen?

Comtessa Vermogensbeheer denkt graag met u mee voor een passend alternatief voor sparen. Dit bieden wij in de vorm van een heel defensief opgebouwde beleggingsportefeuille van zogenaamde obligaties, alle uitgegeven door solide ondernemingen als Microsoft, Apple en Lufthansa. Tezamen geeft een dergelijke beleggingsvorm uitzicht op een jaarlijks interessant rendement, die beduidend hoger kan uitkomen dan de huidige spaarrente. Bovendien kunt u dit rendement laten uitkeren, de mogelijkheid is zelfs om dit bijvoorbeeld op maandelijkse basis te doen. Wellicht een welkome aanvulling op uw pensioen. En uw geld is ook immer direct weer beschikbaar als u daar behoefte aan heeft.

Bij Comtessa Vermogensbeheer zijn wij dagelijks bezig om het aan ons toevertrouwde vermogen (vanaf € 100.000,-) te laten groeien. Dat doen wij al vele jaren voor een grote, trouwe groep cliënten. Wij kijken ook graag met een frisse blik naar uw vermogen, waarbij wij oog hebben voor uw wensen en het gekozen beleggingsprofiel.

Hoe kan uw vermogen groeien?

Ons alternatief voor uw spaargeld

Onze aanpak hebben wij beschreven in onze brochure "Een frisse blik op uw spaargeld".

Hier leest u hoe wij uw vermogen gaan laten groeien, welke kosten wij hanteren en hoe wij uw beleggingsprofiel vaststellen. Klik op de button, vul uw gegevens in en ontvang onze brochure direct en gratis in uw mailbox of thuis in de brievenbus.

Mogen wij ook met een frisse blik naar uw spaargeld kijken?

Vraag de brochure aan!

"Een frisse blik op uw spaargeld"

Direct starten?

Reageer voor een afspraak

Alternatief voor sparen

Zeer beperkt risico