Comtessa Vermogensbeheer

Beleggen binnen uw onderneming

Genereer meer rendement uit uw vermogen

Regelmatig ontvangen wij de vraag of het voor de DGA (directeur grootaandeelhouder) fiscaal aantrekkelijker is om binnen de vennootschap te beleggen of juist toch beter in privé.

o

Deze vraag is niet eenduidig te beantwoorden omdat iedere situatie anders is. De DGA kan immers beleggen binnen zijn onderneming, of dividend uitkeren en met de vrijkomende middelen in privé beleggen of geld lenen vanuit de onderneming en daarmee in privé gaan beleggen. De uiteindelijke keuze is altijd maatwerk. Bij Comtessa Vermogensbeheer is het juist nu interessant om u eens nader te laten adviseren over de diverse mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Het is met een defensieve portefeuille mogelijk om vooraf nauwkeurig te bepalen welke inkomsten uit een portefeuille gegenereerd kunnen worden met behoud van de originele hoofdsom. Deze netto cash flow, of een deel ervan, kunt u met een (maandelijkse) periodiek kosteloos uit uw portefeuille onttrekken. Ideaal voor de DGA die van zijn eigen opgebouwd (pensioen)kapitaal wenst te leven. Zonder omkijken.

Meer informatie

Vraag hier de brochure aan

Dienstverlening

Maatgesneden concepten

Portefeuille analyse

Vrijblijvende check