Comtessa Vermogensbeheer

Contact

Hier vindt u al onze relevante contactinformatie

Comtessa Vermogensbeheer is gevestigd op Wegalaan 14-16, te Hoofddorp. Wij zijn zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer eenvoudig te bereiken.

o

Gebruik onderstaande routebeschrijving of bepaal zelf de route via Google maps.

Bezoekadres:

Comtessa Vermogensbeheer
Wegalaan 14-16
2132 JC  HOOFDDORP

Via de A4, E19 richting Den Haag. Neem afslag Hoofddorp en houd voortdurend rechts aan
(Hoofddorp/Heemstede). Aan het eind van de afrit bij het stoplicht links de Kruisweg (N201) op richting Heemstede/Haarlem. Bij het eerste stoplicht (aan de linkerkant ziet u het BP station Kromhout) links en daarna 2x met de bocht mee en bij de tweede bocht direct rechts gaat u de Wegalaan op. Ons kantoor bevindt zich na circa 200 meter aan de linkerkant. Zodra u door de toegang heen bent meteen links en daarna rechts. Onze parkeerplaatsen zijn gesitueerd aan de rechterkant. Eventueel kunt u ook achter ons kantoor (Regulusplein) parkeren. Let op: dit is betaald parkeren!

Via de A2 richting Amsterdam. Bij knooppunt Holendrecht volg de A9 richting Amstelveen. Bij knooppunt Badhoevedorp volg de A4, E19 richting Den Haag. Neem afslag Hoofddorp en houd voortdurend rechts aan (Hoofddorp/Heemstede). Aan het eind van de afrit bij het stoplicht links de Kruisweg (N201) op richting Heemstede/Haarlem. Bij het eerste stoplicht (aan de linkerkant ziet u het BP station Kromhout) links en daarna 2x met de bocht mee en bij de tweede bocht direct rechts gaat u de Wegalaan op. Ons kantoor bevindt zich na circa 200 meter aan de linkerkant. Zodra u door de toegang heen bent meteen links en daarna rechts. Onze parkeerplaatsen zijn gesitueerd aan de rechterkant. Eventueel kunt u ook achter ons kantoor (Regulusplein) parkeren. Let op: dit is betaald parkeren! 

Via de A12 richting Utrecht. Bij knooppunt Prins Clausplein volg de A4, E19 richting Amsterdam. Neem afslag 3 Hoofddorp en houd aan Hoofddorp/Heemstede. Aan het eind van de afrit bij het stoplicht links de Kruisweg (N201) op richting Heemstede/Haarlem. Bij het eerste stoplicht (aan de linkerkant ziet u het BP station Kromhout) links en daarna 2x met de bocht mee en bij de tweede bocht direct rechts gaat u de Wegalaan op. Ons kantoor bevindt zich na circa 200 meter aan de linkerkant. Zodra u door de toegang heen bent meteen links en daarna rechts. Onze parkeerplaatsen zijn gesitueerd aan de rechterkant. Eventueel kunt u ook achter ons kantoor (Regulusplein) parkeren. Let op: dit is betaald parkeren! 

Comtessa Vermogensbeheer is gelegen op circa 700m loopafstand van het NS Station Hoofddorp.

Vanaf het NS Station loopt u onder het viaduct door en ziet u aan de rechterkant de ‘Zuidtoren’. Vervolgens gaat u direct linksaf tot aan het stoplicht bij de L’Oreal toren. Vervolgens neemt u het voetpad (Polarisavenue) naar rechts en deze volgt u. Na circa 500 meter gaat u links de Wegalaan op en treft u ons kantoor na ca. 200 meter aan de linkerkant.

Bent u op het station gearriveerd, bel ons dan gerust. We halen en brengen u graag van en naar het station.