Comtessa Vermogensbeheer

Contact

Hier vindt u al onze relevante contactinformatie

Comtessa Vermogensbeheer is gevestigd op het Regulusplein 1, te Hoofddorp. Wij zijn zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer eenvoudig te bereiken.

o

Gebruik onderstaande routebeschrijving of bepaal zelf de route via Google maps.

Bezoekadres:

Comtessa Vermogensbeheer
Regulusplein 1
2132 JN  HOOFDDORP

Via de A4, E19 richting Den Haag. Neem afslag Hoofddorp en houd voortdurend rechts aan
(Hoofddorp/Heemstede). Aan het eind van de afrit bij het stoplicht links de Kruisweg (N201) op richting Heemstede/Haarlem. Bij het eerste stoplicht (aan de linkerkant ziet u het BP station Kromhout) links en daarna 2x met de bocht mee en bij de tweede straat rechts vindt u het Regulusplein 1 (op de hoek, rechts naast Polarisavenue 151). Achter ons kantoor bevindt zich het Regulusplein, waar u uw auto eenvoudig kunt parkeren. Parkeertarief 1e uur €0,75 en 2e uur €1,20. Wij nemen de parkeerkosten echter graag voor onze rekening. Geeft u bij binnenkomst aan uw gesprekspartner de kentekengegevens door en wij zorgen voor de verdere afhandeling.

Via de A2 richting Amsterdam. Bij knooppunt Holendrecht volg de A9 richting Amstelveen. Bij knooppunt Badhoevedorp volg de A4, E19 richting Den Haag. Neem afslag Hoofddorp en houd voortdurend rechts aan (Hoofddorp/Heemstede). Aan het eind van de afrit bij het stoplicht links de Kruisweg (N201) op richting Heemstede/Haarlem. Bij het eerste stoplicht (aan de linkerkant ziet u het BP station Kromhout) links en daarna 2x met de bocht mee en bij de tweede straat rechts vindt u het Regulusplein 1 (op de hoek, rechts naast Polarisavenue 151). Achter ons kantoor bevindt zich het Regulusplein, waar u uw auto eenvoudig kunt parkeren. Parkeertarief 1e uur €0,75 en 2e uur €1,20. Wij nemen de parkeerkosten echter graag voor onze rekening. Geeft u bij binnenkomst aan uw gesprekspartner de kentekengegevens door en wij zorgen voor de verdere afhandeling.

Via de A12 richting Utrecht. Bij knooppunt Prins Clausplein volg de A4, E19 richting Amsterdam. Neem afslag 3 Hoofddorp en houd aan Hoofddorp/Heemstede. Aan het eind van de afrit bij het stoplicht links de Kruisweg (N201) op richting Heemstede/Haarlem. Bij het eerste stoplicht (aan de linkerkant ziet u het BP station Kromhout) links en daarna 2x met de bocht mee en bij de tweede straat rechts vindt u het Regulusplein 1 (op de hoek, rechts naast Polarisavenue 151). Achter ons kantoor bevindt zich het Regulusplein, waar u uw auto eenvoudig kunt parkeren. Parkeertarief 1e uur €0,75 en 2e uur €1,20. Wij nemen de parkeerkosten echter graag voor onze rekening. Geeft u bij binnenkomst aan uw gesprekspartner de kentekengegevens door en wij zorgen voor de verdere afhandeling.

Comtessa Vermogensbeheer is gelegen op circa 600m loopafstand van het NS Station Hoofddorp.

Vanaf het NS Station loopt u onder het viaduct door en ziet u aan de rechterkant de ‘Zuidtoren’. Vervolgens gaat u direct linksaf tot aan het stoplicht bij de L’Oreal toren. Bij het Sanoma gebouw neemt u het voetpad (Polarisavenue) en deze volgt u. Na circa 400 meter treft u ons kantoor aan de linkerkant (rechts naast Polarisavenue 151).

Bent u op het station gearriveerd, bel ons dan gerust. We halen en brengen u graag van en naar het station.