Comtessa Vermogensbeheer

Portefeuille analyse

Vraag een vrijblijvende portefeuillecheck aan

Uw effectenportefeuille, in eigen beheer of bij een vermogensbeheerder, heeft de laatste jaren moeilijke markten moeten doorstaan. Door de onstuimige tijden zijn veel beleggers het spoor bijster geraakt, wat zich vaak vertaalt in een portefeuilleopbouw die niet meer goed aansluit bij het risicoprofiel en/of de eerdere beleggingsdoelstellingen. Nog maar niet te spreken over de mogelijke averij die uw portefeuille heeft opgelopen.

o

De medewerkers van Comtessa Vermogensbeheer hebben vele jaren ervaring als vermogensbeheerder. Comtessa Vermogensbeheer beschikt dan ook over de expertise om op basis van uw huidige portefeuille een (schriftelijke) portefeuille analyse samen te stellen en u vervolgens met raad en daad terzijde te staan.

Wilt u gebruikmaken van deze kosteloze dienstverlening, dan verzoeken wij u een kopie van uw portefeuille toe te zenden. Dat kan per post (Comtessa Vermogensbeheer, Antwoordnummer 367, 2130 VB HOOFDDORP) of per mail (info@comtessavermogensbeheer.nl). Uiteraard wordt alle informatie uiterst discreet behandeld.

Naar aanleiding van uw correspondentie zullen wij binnen een week contact met u opnemen op een tijdstip dat u het meeste schikt. Indien u meer prijs stelt op een persoonlijk onderhoud, behoort dit uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Misschien wilt u vooraf meer informatie over deze dienstverlening? Neemt u dan contact met ons op onder telefoonnummer 023 – 205 22 33 of info@comtessavermogensbeheer.nl

Vraag hier de portefeuille analyse aan

Vul de onderstaande velden in. Na ontvangst van de aanvraag neemt één van onze accountmanagers spoedig contact met u op.